stars.freakz.ro
Bine ai venit pe forum ! Citeste regulamentul ! Vino cu propuneri noi ! Intra pe server : connect stars.freakz.ro
stars.freakz.ro
Bine ai venit pe forum ! Citeste regulamentul ! Vino cu propuneri noi ! Intra pe server : connect stars.freakz.ro
stars.freakz.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

stars.freakz.ro

Bine ati venit pe forumul oficial al serverului stars.freakz.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cerere unban

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
:X:SaSa:X:
NooB
NooB

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 34
Localizare : bucresti
Reputatie : 0
Puncte : 5566
Data de inscriere : 14/08/2009

cerere unban Empty
MesajSubiect: cerere unban   cerere unban Icon_minitimeVin Aug 14, 2009 12:52 pm

am luat ban ieri pentru ca cineva a zis ca mergeam prea repede.....nu am coduri..nici macar nu stiu sa le folosesc....mergeam repede din cauza calculatorului....daca deschid altceva pe pc inainte ce cs merg foarte repede in cs nush dc....imi poate scoate cineva ban-ul? Embarassed
Sus In jos
Ciumaneagra
Moderator
Moderator
Ciumaneagra

Numarul mesajelor : 184
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti-Craiova
Reputatie : 84
Puncte : 6175
Data de inscriere : 09/06/2009

cerere unban Empty
MesajSubiect: Re: cerere unban   cerere unban Icon_minitimeVin Aug 14, 2009 2:38 pm

:X:SaSa:X: a scris:
am luat ban ieri pentru ca cineva a zis ca mergeam prea repede.....nu am coduri..nici macar nu stiu sa le folosesc....mergeam repede din cauza calculatorului....daca deschid altceva pe pc inainte ce cs merg foarte repede in cs nush dc....imi poate scoate cineva ban-ul? Embarassed

Eu ti-am dat ban...ca dupa ce a zis acel player ca mergi prea repede,am vrut sa ma uit pe tine dar iesise-i...si din cate stiu eu,daca cineva te acuza de coduri si iesi dovedesti ca are dreptate; in plus nu am auzit de asa ceva sa deschizi ceva inainte sa intri in cs si sa mergi mai repede...A ba da...se numesc coduri

Later edit Daca vrea Tzes sau Missy sa iti scoata banul bine...dar eu nu ti-l scot.
Sus In jos
NooB
NooB

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 34
Localizare : bucresti
Reputatie : 0
Puncte : 5566
Data de inscriere : 14/08/2009

cerere unban Empty
MesajSubiect: Re: cerere unban   cerere unban Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 9:48 am

Ciumaneagra a scris:
:X:SaSa:X: a scris:

Eu ti-am dat ban...ca dupa ce a zis acel player ca mergi prea repede,am vrut sa ma uit pe tine dar iesise-i...si din cate stiu eu,daca cineva te acuza de coduri si iesi dovedesti ca are dreptate; in plus nu am auzit de asa ceva sa deschizi ceva inainte sa intri in cs si sa mergi mai repede...A ba da...se numesc coduri

Later edit Daca vrea Tzes sau Missy sa iti scoata banul bine...dar eu nu ti-l scot.

mie asa mi se intampla cu pc nush de ce...mi s-a mai intamplat mereu...si daca imi fac eu server sa joc cu boot tot asa mi s eintampla merg prea repede daca am messengerul deschis
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

cerere unban Empty
MesajSubiect: Re: cerere unban   cerere unban Icon_minitimeSam Oct 24, 2009 8:42 pm

Cerere respinsa !
TOPIC INCHIS !
Sus In jos
Continut sponsorizat

cerere unban Empty
MesajSubiect: Re: cerere unban   cerere unban Icon_minitime

Sus In jos

cerere unban
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-