:X:SaSa:X: NooB
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 34 Localizare : bucresti Reputatie : 0 Puncte : 5566 Data de inscriere : 14/08/2009
| Subiect: cerere unban Vin Aug 14, 2009 12:52 pm | |
| am luat ban ieri pentru ca cineva a zis ca mergeam prea repede.....nu am coduri..nici macar nu stiu sa le folosesc....mergeam repede din cauza calculatorului....daca deschid altceva pe pc inainte ce cs merg foarte repede in cs nush dc....imi poate scoate cineva ban-ul? | |
|
Ciumaneagra Moderator
Numarul mesajelor : 184 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti-Craiova Reputatie : 84 Puncte : 6175 Data de inscriere : 09/06/2009
| Subiect: Re: cerere unban Vin Aug 14, 2009 2:38 pm | |
| - :X:SaSa:X: a scris:
- am luat ban ieri pentru ca cineva a zis ca mergeam prea repede.....nu am coduri..nici macar nu stiu sa le folosesc....mergeam repede din cauza calculatorului....daca deschid altceva pe pc inainte ce cs merg foarte repede in cs nush dc....imi poate scoate cineva ban-ul?
Eu ti-am dat ban...ca dupa ce a zis acel player ca mergi prea repede,am vrut sa ma uit pe tine dar iesise-i...si din cate stiu eu,daca cineva te acuza de coduri si iesi dovedesti ca are dreptate; in plus nu am auzit de asa ceva sa deschizi ceva inainte sa intri in cs si sa mergi mai repede...A ba da...se numesc coduri Later edit Daca vrea Tzes sau Missy sa iti scoata banul bine...dar eu nu ti-l scot. | |
|
:X:SaSa:X: NooB
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 34 Localizare : bucresti Reputatie : 0 Puncte : 5566 Data de inscriere : 14/08/2009
| Subiect: Re: cerere unban Sam Aug 15, 2009 9:48 am | |
| - Ciumaneagra a scris:
- :X:SaSa:X: a scris:
- am luat ban ieri pentru ca cineva a zis ca mergeam prea repede.....nu am coduri..nici macar nu stiu sa le folosesc....mergeam repede din cauza calculatorului....daca deschid altceva pe pc inainte ce cs merg foarte repede in cs nush dc....imi poate scoate cineva ban-ul?
Eu ti-am dat ban...ca dupa ce a zis acel player ca mergi prea repede,am vrut sa ma uit pe tine dar iesise-i...si din cate stiu eu,daca cineva te acuza de coduri si iesi dovedesti ca are dreptate; in plus nu am auzit de asa ceva sa deschizi ceva inainte sa intri in cs si sa mergi mai repede...A ba da...se numesc coduri
Later edit Daca vrea Tzes sau Missy sa iti scoata banul bine...dar eu nu ti-l scot. mie asa mi se intampla cu pc nush de ce...mi s-a mai intamplat mereu...si daca imi fac eu server sa joc cu boot tot asa mi s eintampla merg prea repede daca am messengerul deschis | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Sam Oct 24, 2009 8:42 pm | |
| Cerere respinsa ! TOPIC INCHIS !
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere unban | |
| |
|