| cerere unban | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
matzy Junior
Numarul mesajelor : 13 Reputatie : -2 Puncte : 5601 Data de inscriere : 24/07/2009
| Subiect: cerere unban Mar Iul 28, 2009 3:07 pm | |
| Nick cu care erati pe server in momentul respectiv : M@TzY Data si ora :25 12:00 Adminul/adminii care erau on la ora respectiva :7pacate, skinhead, broscutza, Dr_Crazy Dovada ( Se accepta DOAR print la consola in momentul respectiv, fara discutii de pe mess sau SteamChat deoarece nu vor fi luate in considerare ) :nu am pt ca am iesit din ct(cum am zis si la reclamatii)
ip: 81.22.144.176
multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre matzy in Mier Iul 29, 2009 12:11 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 4:23 pm | |
| "ca ai iesit din cs " (cs=counter strike )" Si cum ai citit si tu modelul de "cerere unban" fara dovada nu se ia in considerare !
_______________________________________________________ Contra! |
|
| |
kNowz0r Server Admins
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 30 Localizare : Oradea Reputatie : -12 Puncte : 5976 Data de inscriere : 13/07/2009
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 5:28 pm | |
| crazyy ia-o incet...matzy cn ti-a dat ban? | |
|
| |
matzy Junior
Numarul mesajelor : 13 Reputatie : -2 Puncte : 5601 Data de inscriere : 24/07/2009
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 6:58 pm | |
| - kNowz0r a scris:
- crazyy ia-o incet...matzy cn ti-a dat ban?
nu stiu....dr_crazy, 7pacate, skinhead sau broscutza....ei erau pe servar atunci... doar ca dak comentam atata puteau sa imi dea llama nu ban direct am primit pe nedrept...plus ca dr_crazy ma face nesimtit si tin sa ii amintesc ca eu nu lam jicnit si mai ales ca banul meu nu a fost postat....oare dc?? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 7:43 pm | |
| m-ai jignit dar nu atunci ! plus de asta ti sa dat llama , ai inceput sa pui nick cand aveai llama ... gen "nu_mai_scoti_llama" chestii deastea ! dupa ce ti se scotea llama incepeai sa comentezi ca de ce ai luat llama , sa te agiti sa vorbesti prostii , iar ti se dadea llama , tu te enervai si mai rau ... ai inceput sa vb aiurea si ai fost banat ! |
|
| |
matzy Junior
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 7:54 pm | |
| - Dr_cRaZy a scris:
- m-ai jignit dar nu atunci !
plus de asta ti sa dat llama , ai inceput sa pui nick cand aveai llama ... gen "nu_mai_scoti_llama" chestii deastea ! dupa ce ti se scotea llama incepeai sa comentezi ca de ce ai luat llama , sa te agiti sa vorbesti prostii , iar ti se dadea llama , tu te enervai si mai rau ... ai inceput sa vb aiurea si ai fost banat ! BAH CAT POTI SA MINTI CA SA ITI APERI ADMINUU CAND MIA DAT MIE CINEVA LLAMA MAH? NICIODATA NU AM PRIMIT!SI CE AM VB AIUREA MAH?? IA ZI... SI CAND TEAM JICNIT EU PE U??? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 8:05 pm | |
| - matzy a scris:
- Dr_cRaZy a scris:
plus de asta ti sa dat llama , ai inceput sa pui nick cand aveai llama ... gen "nu_mai_scoti_llama" chestii deastea ! dupa ce ti se scotea llama incepeai sa comentezi ca de ce ai luat llama , sa te agiti sa vorbesti prostii , iar ti se dadea llama , tu te enervai si mai rau ... ai inceput sa vb aiurea si ai fost banat !
BAH CAT POTI SA MINTI CA SA ITI APERI ADMINUU CAND MIA DAT MIE CINEVA LLAMA MAH? NICIODATA NU AM PRIMIT!SI CE AM VB AIUREA MAH?? IA ZI... SI CAND TEAM JICNIT EU PE U??? "bah" Draga matzy nu mai incerca sa te dai tu rotund sa pari nevinovat ca nu are rost toata lumea stie ce comportament aveai pe server ! Chiar eu ti-am dat Llama pe awp_bycastor ! Dar se pare ca nu ai tinere de minte ! Te sfatuiesc sa iei lecitina ! In caz ca nu ai citit regulamentul forumului...ai uitat Tasta Capslock apasata ? sau ai vrut sa iesi in evidenta , sa ma faci atent , sa ne faci atenti ? Stai linistit ca nu imi trebuie ochelari . Cu asta am incheiat toata discutia cu tine ! Apropo citeste cartea bunelor maniere ! O sa te ajute enorm in viata ! Pace !
Ultima editare efectuata de catre Dr_cRaZy in Mar Iul 28, 2009 8:19 pm, editata de 1 ori |
|
| |
matzy Junior
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 8:09 pm | |
| - Dr_cRaZy a scris:
- matzy a scris:
- Dr_cRaZy a scris:
plus de asta ti sa dat llama , ai inceput sa pui nick cand aveai llama ... gen "nu_mai_scoti_llama" chestii deastea ! dupa ce ti se scotea llama incepeai sa comentezi ca de ce ai luat llama , sa te agiti sa vorbesti prostii , iar ti se dadea llama , tu te enervai si mai rau ... ai inceput sa vb aiurea si ai fost banat !
BAH CAT POTI SA MINTI CA SA ITI APERI ADMINUU CAND MIA DAT MIE CINEVA LLAMA MAH? NICIODATA NU AM PRIMIT!SI CE AM VB AIUREA MAH?? IA ZI... SI CAND TEAM JICNIT EU PE U???
"bah" Draga matzy nu mai incerca sa te dai tu rotund sa pari nevinovat ca nu are rost toata lumea stie ce comportament aveai pe server ! Chiar eu ti-am dat Llama pe awp_bycastor ! Dar se pare ca nu ai tinere de minte ! Te sfatuiesc sa iei lecitina ! In caz ca nu ai citit regulamentul forumului...ai uitat Tasta Capslock apasata ? sau ai vrut sa iesi in evidenta , sa ma faci atent , sa ne faci atenti ? Stai linistit ca nu imi trebuie ochelari . Cu asta am incheiat toata discutia cu tine ! Apropo citeste cartea bunelor maniere ! O sa te ajute enorm in viata ! Mersi ca ai avut placerea de a citi acest ultim post ! Pace ! si care era comportamentul meu pe sv?? ca vad ca le stii pe toate:) o dai in diverse ca nu stii sa te mai scoti.... vezi ca nu am primit llama.... si app... uitate in regulament ADMINULE la cum se dau banurile;) eu unu nu mai discut cu u...missy o sa fie in masura sa decida...pt ca u nu esti in stare sa recunosti cand gresesti.... nu mai zic ca dak miati dat ban....trebuia sa si postati....dar nu ati postat pt ca nu ati avut motiv;) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 8:17 pm | |
| ma faci sa mai postez .. ! ) Fii atent ! Regulament Server ___________________________________________________________________________________ 2. Nu folositi limbaj trivial fata de alti jucatori/admini, limbajul pe care il utilizati trebuie sa fie cel pe care l-ati invatat la scoala, nu cel din scara blocului.
5. Este interzis sa plecati de la calculator in timpul jocului. Stiti care e pedeapsa. Chiar daca suna cineva la usa, pune-ti-va spectatori si puteti pleca linistit (maxim 3 runde, desigur). Nu exista scuze gen ?am fost la baie?. Daca esti in baza dupa terminarea buytime-ului, esti pasibil de ban.
13. In cazul in care este prezent un admin pe server nu se va cere in mod insistent schimbarea hartilor. Odata sugestia lansata, ramane la latitudinea adminului daca se supune sau nu la vot harta respectiva. Este interzis flood-ul cu cereri de schimbare a unei harti sau cu cereri de votemap catre ceilalti jucatori.
14. Nu comentati la nesfarsit deciziile adminilor. Daca sunteti de parere ca ati fost nedreptatit intr-o anumita situatie va invitam sa postati pe forum, si ar fi indicat sa fiti siguri de ceea ce scrieti. Reclamatiile nefondate pe forum se vor pedepsi prin dublarea sanctiunii originale.
Deci tu ai luat ban pe baza regulamentului serverului !
|
|
| |
matzy Junior
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 8:25 pm | |
| - Dr_cRaZy a scris:
- ma faci sa mai postez .. ! )
Fii atent ! Regulament Server ___________________________________________________________________________________ 2. Nu folositi limbaj trivial fata de alti jucatori/admini, limbajul pe care il utilizati trebuie sa fie cel pe care l-ati invatat la scoala, nu cel din scara blocului.
5. Este interzis sa plecati de la calculator in timpul jocului. Stiti care e pedeapsa. Chiar daca suna cineva la usa, pune-ti-va spectatori si puteti pleca linistit (maxim 3 runde, desigur). Nu exista scuze gen ?am fost la baie?. Daca esti in baza dupa terminarea buytime-ului, esti pasibil de ban.
13. In cazul in care este prezent un admin pe server nu se va cere in mod insistent schimbarea hartilor. Odata sugestia lansata, ramane la latitudinea adminului daca se supune sau nu la vot harta respectiva. Este interzis flood-ul cu cereri de schimbare a unei harti sau cu cereri de votemap catre ceilalti jucatori.
14. Nu comentati la nesfarsit deciziile adminilor. Daca sunteti de parere ca ati fost nedreptatit intr-o anumita situatie va invitam sa postati pe forum, si ar fi indicat sa fiti siguri de ceea ce scrieti. Reclamatiile nefondate pe forum se vor pedepsi prin dublarea sanctiunii originale.
Deci tu ai luat ban pe baza regulamentului serverului !
adik vrei sa spui ca numai eu am facut asta pe server si in exces??? eu ziceam doar cand ziceau si altii si zeceam de 2 ori sigata cand altii ziceau intruna pana schim,ba cineva..... e nu mai discut cu u!cu asta am incheiat!!! o sa hotarasca missy ca u minti prea mult ca sa iti aperi adminu | |
|
| |
conan Server Admins
Numarul mesajelor : 88 Varsta : 105 Localizare : Sovata Reputatie : 5 Puncte : 5863 Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: cerere unban Mar Iul 28, 2009 10:25 pm | |
| terminati odata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
kNowz0r Server Admins
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 30 Localizare : Oradea Reputatie : -12 Puncte : 5976 Data de inscriere : 13/07/2009
| Subiect: Re: cerere unban Mier Iul 29, 2009 9:49 am | |
| Matzy nu-ti place adminii dupa srv. stars.freakz.ro...atunci fa bine si cauta alte srv. si nu mai fa comentarii aiurea. | |
|
| |
matzy Junior
| Subiect: Re: cerere unban Mier Iul 29, 2009 7:20 pm | |
| - kNowz0r a scris:
- Matzy nu-ti place adminii dupa srv. stars.freakz.ro...atunci fa bine si cauta alte srv. si nu mai fa comentarii aiurea.
nu am nimik cu nici un admin!!! decat cu ala care mia dat ban pe nedrept....si fara motiv....altceva nu am cometat:) | |
|
| |
kNowz0r Server Admins
| Subiect: Re: cerere unban Mier Iul 29, 2009 8:56 pm | |
| Mai bine incheiem subiectul asta iar tu nu mai vb urat | |
|
| |
conan Server Admins
Numarul mesajelor : 88 Varsta : 105 Localizare : Sovata Reputatie : 5 Puncte : 5863 Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: cerere unban Mier Iul 29, 2009 10:16 pm | |
| kNowz0r nu mai comenta de altii veziti de gunoaiele pe care le ai in proprii ochi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere unban | |
| |
|
| |
| cerere unban | |
|